Érdekes állásajánlatra hívta fel a figyelmünket Eszter.
"Szia,

az alábbi álláshirdetés szerint a pilisi és váci buszsofőröknek nem feltétlenül szükséges kultúrált, udvarias megoldással rendelkezni:)"

Hát nem édes?
A bizonyítékért tesség lapozni:)

A bejegyzés trackback címe:

https://volanosdi.blog.hu/api/trackback/id/tr70334683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szabadenergia 2008.02.11. 12:39:24

Jól van, szóltak, hogy kulturált utas rövid u-val írja azt, hogy kulturált. A jobb oldalon fent még szintén ki kéne javítani.

TGV 2008.02.11. 13:10:01

kell is a kulturaltsag, jobban, min egyebkent, hiszen a buszvezetok sokaig egybe vannak zarva az utasokkal.
tortent egyszer, hogy Eurolines-szal jottem Parizsbol, ket busz volt, az egyik mentesito. Balszrencsemre arra ultem fel, pont a vezeto moge. Csurig tele voltunk, a soforok nem talaltak az utat, nekem kellett mondanom, hogy merre.
Aztan feltunt, hogy minden kamion megeloz minket es folyton 80-nal megyunk. Ez igy men vegig, egyes megallokat kihagytak, mindet leroviditettek es egy kinszenvedes volt az ut. Ejjel kozben a soforok elsztorizgattak egymas kozott es ebbol vilagosan kiderult, hogy azert megyunk olyan lassan, hogy a megtakaritott gazolaj-kulonbozetet zsebretehessek.
Aztan majdnem megszivtuk, mert a Becs elotti lejton leallitottak a motort (!), hogy meg azzal is takarekoskodjanak es az nem akart ujraindulni. Ekkor megijedtek es tankoltak bele egy kicsit.
tobb, mint 2 orat kestunk, a masik busz pedig tobb, mint 1 oraval a menetrend elott mar megerkezett. 40 fok volt, a hozzatartozok biztosan nagyon elveztek a varakozast.
Sajnos a tanum eltunt es igy nem tudtam a soforoket rendesen feljelenteni. Volt szembesites, volt nagyon kinos negyszemkozti beszedem a soforrel.
Azota inkabb repulovel jarok

Fikázó · http://zsarufika.blog.hu/ 2008.02.11. 13:10:30

Minek kellene? Itt, kurvaországban? Ahol az utasok beverik a busz ajtaján az üveget? Ide egy polisz mentalitású buszvezető kell, aki előkapja adott esetben a viperát és sikátor nélkül is megb@sz!

TCSA · http://make.blog.hu 2008.02.11. 15:05:52

Tetszik hogy az idegennyelv ismeret az utolsó feltétel...

Akashi Kaikyo 2008.02.15. 10:00:40

szabadenergia! Hidd el, helyesen van írva.
süti beállítások módosítása